NCUM's nye kommunikationskonsulent

d. 30.03.2022 

Jeg hedder Julie Fromholt-Iversen og er så heldig fra 1. april 2022 at tiltræde som kommunikationskonsulent i NCUM. Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø, som har fokus på at formidle viden om matematikundervisning på måder, der engagerer og inspirerer både undervisere, pædagoger, børn og unge.

Jeg har arbejdet med kommunikation og faglig formidling i både uddannelses- og sundhedssektoren og har en stor interesse for didaktik, som netop kan udfoldes i NCUM. Her bliver mine opgaver blandt andet at arbejde med web, SoMe, video og podcast for at udvikle matematikdidaktik.dk, højne kendskabet til NCUMs aktiviteter og bidrag til dagtilbud, grundskoler, erhvervs- og gymnasiale uddannelser.

Desuden er det ambitionen at styrke samarbejder mellem matematikforskere og undervisere, og at rådgive og vejlede matematikdidaktiske forskere i digital faglig formidling henvendt til NCUM's målgrupper. Jeg er særligt optaget af, hvordan interaktiv vidensdeling og netværkskommunikation via digitale og sociale medier kan forny formidlingsveje og løfte kommunikationsformater, indholdsudvikling og content op på et højere niveau. Det vil jeg gøre mit for at bidrage til, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaver og ikke mindst – hilse på jer alle.

De bedste hilsner

Julie Fromholt-IversenFlere nyheder fra NCUM